Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedi manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları yerı terk eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma malik olan baplar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Nazire konusu kişi kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdivenine ehil yapmak heybetli bir avantajdır. Pekâlâ bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine sahip tamamlanmak için binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

özge bir şarka ise bapların tamamıyla peyda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü cenah şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı karınin epey mesleklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın veya evgin konum vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye Yangın Merdiveni Kapısı edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page