Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, anif tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseri metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut demir üzere malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları; Hareketsiz Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı tasar çizimıyla, yurt mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlamlar.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak aşağıda durum meydan illere özen vermekteyiz.

Sertifikasız yangın bapları da onat maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir seçenek sunar.

Yangın Kapısı, acil durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını kök saha, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlı olarak değmeselemektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapsı özelliklerinden laf kılmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı kabil.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page